Szakterületeink

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Könyvelés

könyvelésEgyszeres- és kettős főkönyvi könyvelés, analitikák vezetése, adóbevallások és egyszerűsített, valamint éves beszámolók készítése NAV igény szerinti rendszerességgel. Teljes körű számviteli és pénzügyi szolgáltatás. Egyéni vállalkozók, őstermelők, családi gazdaságok, alapítványok, egyesületek, Bt.-k, Kft.-k, Rt.-k részére.

Cégünkben 1 adószakértő, 8 adótanácsadó, 23 mérlegképes könyvelő, 9 TB és bérügyintéző áll ügyfeleink rendelkezésére.

Hetente 2x körlevelet küldünk ügyfeleinknek adózási, számviteli kérdésekben, pályázati lehetőségekről szerdai körlevelünkben.

Kollégáink folyamatos és állandó továbbképzésével naprakészek vagyunk az adóváltozásokkal, a NAV ellenőrzési szempontjaival, használható adóoptimalizálással kapcsolatban, amiről ügyfeleinket is tájékoztatjuk.

Más könyvelőirodákkal szemben nagy előnyünk a nagyságunk, nincs olyan eset, ami nálunk még nem fordult elő, nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani.

Felelősség biztosítással rendelkezünk. Az általunk okozott kárért felelősséget vállalunk.

[/vc_column_text][vc_column_text]adótanácsadásAdótanácsadás

Ügyfeleink részére folyamatos és legális adókímélő tanácsok, illetve egyedi adózási szaktanácsadásokkal szolgálunk. Adótanácsadás okleveles adótanácsadói végzettséggel, NAV gyakorlattal. Folyamatosan figyelemmel kísérjük adófolyószámláját, pénztáregyenlegét, javaslatot teszünk ezek megoldására a törvényi kereteken belül.

[/vc_column_text][vc_column_text]cégalapításCégalapítás

Cégalapítással, átalakulással, végelszámolással kapcsolatos tanácsadás és ügyintézés: Induló és változások előtt álló társaságok, szervezetek adminisztratív és jogi támogatása az adózás, ügyvitel és számvitel területein.

[/vc_column_text][vc_column_text]

mérleg, auditMérleg auditálás okleveles könyvvizsgálóval.

300 millió Ft feletti árbevételű, átalakuló gazdasági társaságok megbízható, hiteles vizsgálata.

[/vc_column_text][vc_column_text]Átalakulás

átalakulásÁtalakulás vagy tulajdonosváltozás esetén a könyvelést, a könyvvizsgálatot és a jogi közreműködést együtt, egy helyen, összehangolva biztosítjuk Önnek.[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]