Rólunk mondták

[vc_row][vc_column][trx_quote title=”Max Koller,ügyvezető tulajdonos, Honsa “]Zum 25-jährigen Betriebsjubiläum möchten wir uns herzlich für die erfolgreiche Zusammenarbeit bedanken.

Seit über 15 Jahren werden wir von SHS in allen Belangen sowohl beruflich als auch privat optimal und zu unserer vollsten Zufriedenheit unterstützt.

Wir freuen uns einen so langjährigen Partner und Freund gefunden zu haben.

——

Az SHS 25.  évfordulójához szívből gratulálunk és köszönjük az eredményes együttműködést.

Már 15 éve kapunk támogatást  az SHS-től hivatalos és privát területen a mi legnagyobb megelégedésünkre.

Örülünk, hogy egy ilyen hosszú életű partnert és barátot találtunk.[/trx_quote][trx_quote title=”Bóra Áron, ügyvezető, InfoComplex”]Szinte mindenki fél a könyvelőváltástól.

Mi 2015 év elején váltottunk, csaknem 10 év után. Új könyvelőnk az SHS Kft lett.

Rendezett, következetes, figyelmes és profi. Ezek voltak az első benyomásaim. Azóta a közös munka során kiderült, hogy magas szakmai színvonalon dolgoznak, minden könyveléssel és bérszámfejtéssel kapcsolatos kérdésünkre tudják a megoldást.

Szervezettségük elsőrendű, és mindig elérhetők, többen is képben vannak a cégünkkel. Gyors válaszokat kapunk, az ígért határidőket MINDIG betartják!

Összefoglalva maximálisan elégedettek vagyunk, jó szívvel ajánljuk szolgáltatásaikat!

A könyvelőváltástól nem kell félni, amennyiben az új könyvelő az SHS Kft! 🙂[/trx_quote][trx_quote title=”Szalai László, ügyvezető, iNNOField Kft”]Az SHS Kft.-vel való igen jó partneri kapcsolatunk már korábban megalapozásra került: jómagam szinte a kezdetektől itt voltam az SHS közelében, így cseppet sem volt kérdéses, hogy amikor saját vállalkozást indítottam, kit fogok választani könyvelőnek. Az SHS személyi, szakmai és tevékenységi kör bővülésével együtt járó gyarapodását mindenki élvezheti, aki csak kapcsolatba kerül a céggel: a könyvelési feladatokon túl pályázatokkal, tanácsadással segítik az induló és üzemelő vállalkozókat, vállalkozásokat. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy egy ilyen nagyszerű csapat álljon mellette/mögötte![/trx_quote][trx_quote title=”Háber Tamás, Aranykacsa”]Harmadik éve vezeti könyvelésünket az SHS Kft. , naprakész, felkészült kollégáik vannak. Több gazdasági terület vállalkozását könyvelik, így nagyon jó a rálátásuk a régió gazdaságára. Az összeszokott csapatban minden szakmai területre jól képzett szakértő kollégákkal rendelkeznek és így cégen belül minden kérdésre rövid időn belül meg tudom kapni a választ. A gyors üzleti döntést segítő, hiteles megoldások a mai világban nagy segítséget jelentenek a vállalkozásom működtetésében.[/trx_quote][trx_quote title=”Katyi Tamás, ügyvezető, Tősér-Bau Kft.”]Egy nagy múlttal rendelkező cég, amely már az elmúlt időszakok különböző kihívásaival szemben megmutatta kiváló képességeit és egyedi megoldásait, úgy, mint:

  • pontosság
  • bizalom
  • megbízhatóság
  • rugalmasság
  • figyelmesség

Cégünk ezért szereti az SHS Kft-t.[/trx_quote][/vc_column][/vc_row]