SHS

Több, Mint Könyvelés!

Hochschornerné Strasszer Éva vagyok,

Az SHS KFT Főtulajdonosa És Ügyvezetője.

Alap diplomám szerint német óvónő vagyok, 7 évig voltam a mágocsi óvoda vezetője. Bölcsész diplomám megszerzése után mérlegképes könyvelő illetve a társadalombiztosítási és bérügyintéző végzettséget is megszereztem.

18 éve dolgozom az SHS KFT-ben. Családommal Nagykozárban élek, férjemmel 5 gyereket neveltünk fel. Második lányunk Ági helyezkedett el a cégünkben. Férjével Kozármislenyben él, jelenleg ő a pécsi irodánk vezetője. Az SHS KFT-ben 30 kollégával dolgozom együtt. Fő célom a kollégák megtartása mellett olyan ügyfélkiszolgálás, amilyent rajtunk kívül egy iroda sem tud nyújtani.

Kollegáink egy családbarát munkahelyen dolgozhatnak, ahol biztonságban érezhetik magukat, lehetőséget kapnak tanulásra és kikapcsolódásra egyaránt. A családbarát munkahely címet már 5 alkalommal nyertük el.

Ügyfeleink kiszolgálása és tisztelete nagyon fontos nekünk, de ezt viszont is elvárjuk. Megkeressük ügyfeleink számára a legoptimálisabb cégformát és adózási formát. Sokszor úgy gondoskodunk róluk a háttérből, hogy ők nem is tudnak róla. Igények, amiket mi nem tudunk kielégíteni, partnereink segítségével igyekszünk teljesíteni. Ügyfeleink között sokan vannak, akik a kezdetek óta megbíznak bennünk, és ránk bízták könyvelésüket. Mágocsi irodánk mellett, 2012-ben nyitottuk meg pécsi irodánkat, ahol azóta már 10-en dolgoznak. Az iroda megnyitása édesapám, Strasszer Jakab -aki a cég alapítója is- ötlete volt. Bebizonyosodott, hogy nagyon jókor nyitottuk a pécsi kirendeltséget, hiszen jó hírünk azóta is a névjegyünk. Az SHS KFT valóban több, mint könyvelés.