Szakterületeink

Könyvelés

könyvelésEgyszeres- és kettős főkönyvi könyvelés, analitikák vezetése, adóbevallások és egyszerűsített, valamint éves beszámolók készítése NAV igény szerinti rendszerességgel. Teljes körű számviteli és pénzügyi szolgáltatás. Egyéni vállalkozók, őstermelők, családi gazdaságok, alapítványok, egyesületek, Bt.-k, Kft.-k, Rt.-k részére.

Cégünkben 1 adószakértő, 8 adótanácsadó, 23 mérlegképes könyvelő, 9 TB és bérügyintéző áll ügyfeleink rendelkezésére.

Hetente 2x körlevelet küldünk ügyfeleinknek adózási, számviteli kérdésekben, pályázati lehetőségekről szerdai körlevelünkben.

Kollégáink folyamatos és állandó továbbképzésével naprakészek vagyunk az adóváltozásokkal, a NAV ellenőrzési szempontjaival, használható adóoptimalizálással kapcsolatban, amiről ügyfeleinket is tájékoztatjuk.

Más könyvelőirodákkal szemben nagy előnyünk a nagyságunk, nincs olyan eset, ami nálunk még nem fordult elő, nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani.

Felelősség biztosítással rendelkezünk. Az általunk okozott kárért felelősséget vállalunk.

adótanácsadásAdótanácsadás

Ügyfeleink részére folyamatos és legális adókímélő tanácsok, illetve egyedi adózási szaktanácsadásokkal szolgálunk. Adótanácsadás okleveles adótanácsadói végzettséggel, NAV gyakorlattal. Folyamatosan figyelemmel kísérjük adófolyószámláját, pénztáregyenlegét, javaslatot teszünk ezek megoldására a törvényi kereteken belül.

cégalapításCégalapítás

Cégalapítással, átalakulással, végelszámolással kapcsolatos tanácsadás és ügyintézés: Induló és változások előtt álló társaságok, szervezetek adminisztratív és jogi támogatása az adózás, ügyvitel és számvitel területein.

mérleg, auditMérleg auditálás okleveles könyvvizsgálóval.

200 millió Ft feletti árbevételű, átalakuló gazdasági társaságok megbízható, hiteles vizsgálata.

Átalakulás

átalakulásÁtalakulás vagy tulajdonosváltozás esetén a könyvelést, a könyvvizsgálatot és a jogi közreműködést együtt, egy helyen, összehangolva biztosítjuk Önnek.